CTAHEBO Landgoed Happy Lucky Home 

Ontmoeting van de rijkdom in de eenvoud verbondenheid met de ongerepte natuur.Een bijzondere plaats met uw camper of tent.

Impress

Landgoed Happy Lucky Home

Wij Harry en Adri een Nederlands echtpaar streven ernaar u een zo prettig mogelijk verblijf bij ons op ons particulier landgoed aan te bieden. Doordat wij zelf ook altijd per camper reizen weten wij als geen ander hoe fijn het is om zo veilig mogelijk te kunnen overnachten.

Wij streven ernaar om u tussen 1 mei en 31 oktober te kunnen ontvangen. Dit lukt echter niet altijd een telefoontje of een email of het mogelijk is u te kunnen ontvangen is wenselijk om teleurstellingen te voorkomen.
Onze locatie is gevestigd : Village Stanevo/CTAHEBO 3641 Road 17-2 BULGARIJE/BULGARIA.

Phone +359-877327796 e-mail cthahebohappyluckyhomee@gmail.com

GPS: N43.49"30.4572" E 23.26"'38.1192


                                     


  


 

 


 

 disclaimer(s)

  • copyright : Het is niet toegestaan om tekst of fotomateriaal te kopiëren voor eigen gebruik. Dit houd in het is niet toegestaan tekst, fotomaterialen en andere materialen op deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij landgoedhappyluckyhome.
  • inhoud: Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Dit houd het volgende in: de informatie op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht om deze informatie te wijzigen te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Landgoedhappyluckyhome streeft ernaar  een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie of de inhoud onvolledig of onjuist zijn, dan kunnen wij daar geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • prijzen: Voor de prijzen die op deze website staan vermeld streven wij naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die hierbij zijn ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst te mogen claimen of te veronderstellen. 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info