CTAHEBO Landgoed Happy Lucky Home 

Ontmoeting van de rijkdom in de eenvoud verbondenheid met de ongerepte natuur.Een bijzondere plaats met uw camper of tent.

Welkom bij camperparking/stellplaz wohnmobill Landgoed Happy Lucky home

 

In Noord -West Bulgarije in de provincie Montana in het dorpje CTAHEBO/Stanevo is het rustige Landgoed Happy Lucky Home te vinden. Op het veilig afgesloten goed onderhouden privé landgoed is er plaats voor 3 campers fietsers met tenten. Gaan slapen met het geluid van de krekels en wakker worden met het geluid van verschillende vogelsoorten met een gevoel van een oase van ruimte en innerlijke rust.

U word verwelkomt door ons (een Nederlands echtpaar) met hun 3 hondjes.

CTAHEBO/Stanevo ligt in de regio Montana ,Vidin, Vratsa en sluit goed aan bij de grens van de Calafatbrug Roemenië en bij de grens Servië 20 km voorbij Zajecar. Ideaal gelegen voor reizigers die na een lange rit een nacht willen slapen voordat zij verder het mooie Bulgarije door willen reizen ,of op de terugweg richting Roemenië of Servië. Ook Griekenland en Turkije liggen beide op ongeveer 400/500 km. Voor de fietsers liggen wij langs de Eurovelo route 6 richting de zwarte zee. Ook voor de Europa fietsers sluiten wij aan op de Limes route van Katwijk aan zee tot aan de zwarte zee in Bulgarije.

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma-zo  maandag-zondag:   09:00-23:00


Wij zijn geopend vanaf 1 april tot en met 31 oktober.
Bij afwezigheid even het telefoonnummer bellen wat voor op het hek hangt.

 

 

  

E-mailen
Bellen
Map
Info