CTAHEBO Landgoed Happy Lucky Home 

Ontmoeting van de rijkdom in de eenvoud verbondenheid met de ongerepte natuur.Een bijzondere plaats met uw camper of tent.

Heden en de toekomst

Hoe is Landgoed Happy Lucky Home ontstaan en wat zijn de toekomst plannen?

Ideeën

Wij zijn zelf ook graag onderweg met onze camper. Toen wij in 2018 Bulgarije ontdekten en ons landgoed kochten kwam er het idee op om ons landgoed te delen met mede camperaars. De naam van ons landgoed zijn de 2 namen van de 2 hondjes die wij op dat moment hadden. Happy een schih tzu  van nu 7 jaar oud en Lucky onze Bulgaarse kruising met een Bretonse spaniël van nu 3 jaar oud. Inmiddels hebben we er ook nog een schih tzu van 2 jaar oud bij die de naam Bincky draagt.

Uitvoering

Het bleef niet alleen bij het idee ,in juli 2019 zijn wij gestart met het creëren van een plaats voor campers .Er is een verharde parking aangelegd en is de oude schuur omgebouwd tot gasten verblijf. Wij mochten in 2019 al een aantal leuke gasten ontvangen vanuit Nederland, Duitsland Oostenrijk en Engeland.

2020 heeft het gastenverblijf een nieuwe vloer gekregen een keuken met water voorziening. Tevens is het gastenverblijf een stuk beter en gezelliger ingericht en voorzien van schaduwdoek .De waterleidingen voor het creëren van de gasten badkamer zijn aangelegd. 

2021 De stroomvoorziening in het gastenverblijf is aangelegd. Er kan nu gekookt worden op het elektrische kookstel ,een kopje koffie gezet worden met het aanwezige Senseo apparaat. U kunt uw telefoon opladen het licht kan aan enz. de keuken is ingericht met bestek, borden kopjes enz.

Voor de kinderen is er een schommel en een zandbak geplaatst.

Er is nog een 2e verharde parking aan de voorkant gerealiseerd.


 Het streven voor 2022

Het streven is om volgend seizoen in april te starten met de gastenbadkamer waarvan we dan hopen dat deze medio juli/aug 2022 klaar zal zijn.

Wij hopen het gastenhonk te voorzien van een verandazeil welke afgesloten kan worden bij wat koeler weer en een schaduwplek achterin te creëren. 

Er liggen nog plannen om een trekkershut te bouwen voor bv fietsers en backpackers

en........ er komen vast nog meer ideeën.


 


 


E-mailen
Bellen
Map
Info