CTAHEBO Landgoed Happy Lucky Home 

Ontmoeting van de rijkdom in de eenvoud verbondenheid met de ongerepte natuur.Een bijzondere plaats met uw camper of tent.

Heden en de toekomst

Hoe is Landgoed Happy Lucky Home ontstaan en wat zijn de toekomst plannen?

Ideeën

Zoals u al gelezen hebt zijn wijzelf ook graag onderweg met onze camper.Toen wij 4 jaar geleden Bulgarije ontdekten en ons landgoed kochten kwam er al snel het idee op om ons landgoed te delen met mede camperaars. De naam van ons landgoed zijn de 2 namen van de 2 hondjes die wij op dat moment hadden.Happy een schih tzu  van nu 6 jaar oud en Lucky onze Bulgaarse kruising met een Bretonse spaniël van nu 2 jaar oud.Inmiddels hebben we er ook nog een schih tzu van 1 jaar oud bij die de naam Binky draagt.

Uitvoering

Het bleef niet alleen bij het idee,in juli 2019 zijn wij gestart met het creëren van een plaats voor campers.Vorig jaar mei/juni is de verharde parking aangelegd en is de oude schuur omgebouwd tot gasten verblijf.Wij mochten vorig jaar al een aantal leuke gasten ontvangen vanuit Nederland,Duitsland Oostenrijk en Engeland.

Dit jaar heeft het gastenverblijf een nieuwe vloer gekregen een keuken met water voorziening.

Tevens is het gastenverblijf een stuk beter en gezelliger ingericht en voorzien van schaduwdoek.

De waterleidingen voor het creëren van de gasten badkamer zijn aangelegd.


Uitvoering in de toekomst. 

Aanleggen stroomvoorziening in het gastenverblijf

Het streven is om volgend seizoen in april te starten met de gastenbadkamer waarvan we dan hopen dat deze medio juli/augustus 2021 klaar zal zijn.

Er liggen nog plannen om een trekkershut te bouwen voor bv backpackers

Er liggen nog plannen voor 2 nw verharde parkings.

en........ er komen vast nog meer ideeën.


 


 


E-mailen
Bellen
Map
Info