CTAHEBO Landgoed Happy Lucky Home 

Ontmoeting van de rijkdom in de eenvoud verbondenheid met de ongerepte natuur.Een bijzondere plaats met uw camper of tent.

Overnachtingen


Camping is niet het juiste woord overnachten op ons particulier privé terrein past beter. Op ons landgoed is er plaats voor maximaal 3 campers en enkele fietsers met een tent. 

Ons privé landgoed is gelegen in het dorp CTAHEBO/Stanevo tussen het groen op 2 km van de Donau. Voor de fietsers langs de Eurovelo route 6 richting de Zwarte Zee en langs de Europa Limes route van Katwijk aan Zee tot aan de Zwarte Zee. Op het landgoed zelf zijn enkele fruitbomen aanwezig waaronder walnoot ,kers ,appel en perzik. Er zijn verharde plaatsen aanwezig die aansluiten aan een grasperk die plaats bieden voor maximaal 3 campers. Er is  een groot grasveld waar enkele tenten kunnen staan.

Er is een gezellig gastenverblijf aanwezig. In het gastenverblijf kunt u gebruik maken van een geheel ingerichte keuken met een elektrische kookplaat, een Senseo apparaat voor een lekker kopje koffie bij aankomst. Verder staat er een grote tafel met banken en stoelen. U vind er een informatie map met alle informatie voor uw verblijf en bij ons en informatie van de omgeving. Nog niet alle voorzieningen zijn gereed. Op dit moment kunt u gebruik maken van de douche in onze privé woning. 

Uw huisdier is bij ons van harte welkom en mag gratis verblijven.


Omgeving

In het dorp zijn 2 kleine typerende Bulgaarse supermarktjes aanwezig.

Op 4 km afstand zit het dorp Kovachitsa waar een wat grotere Bulgaarse supermarkt te vinden is een bakker en een apotheek. Op 16 km afstand is de stad Lom te vinden waar een grote T Market en vele andere winkels te vinden zijn. Ook is er in Lom een ziekenhuis en een apotheek. Op 35 km afstand in Kozloduy is er ook een ziekenhuis ,een goede tandartspraktijk en een zeer professionele dierenkliniek. Tevens vind u daar een grote Lidl en T Market en vele winkels en leuke terrassen.

Bezienswaardigheden

 • In Stanevo /CTAHEBO (2 km) de Donau. De 200 jaar oude heilige hemelvaart kerk met een waterbron.
 • In Kovachitsa ( 4 km) kunt u de buffels in de vrije natuur bekijken.
 • in Kovachitsa kunt u voor 5 leb BGN vissen in het prachtige reservoir.
 • In Zlatia (20 km) vind u een snoepwinkeltje/supermarktje met terras voor een drankje of een ijsje uit grootmoeders tijd.
 • In de haven van Kozloduy (35 km)  Nationaal Historisch Stoomboot Radetsky Museum wat aansluit aan een prachtig nationaal park. Iets verderop aan de Donau vind u het restaurant The River waar u uitstekend kunt eten of gewoon een koel drankje kunt gebruiken.
 • In Vidin (45 km) aan de Donau het prachtige middeleeuwse Fortress Baba Vida. In het centrum vind u nog de oude stadsmuur. In Belogradchik het prachtige Romeinse Fortress van Kaleto.Markten in de omgeving

 • Zondag in Zlatia kleine markt
 • Maandag markt in Montana (50 km) en markt in Kozloduy(35km)
 • Woensdag Valcherdrum (30 km)
 • Zaterdag in Lom en Vidin
 • Zondag overdekte markt in Vidin (dagelijks geopend) 

 

 

 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info