CTAHEBO Landgoed Happy Lucky Home 

Ontmoeting van de rijkdom in de eenvoud verbondenheid met de ongerepte natuur.Een bijzondere plaats met uw camper of tent.

camperplaats/motorhome parking/stellplatz wohnmobill


Onze plaatsen richten zich voornamelijk op campers maar met een kleine tent bent u ook welkom. Ons privé landgoed is gelegen in het dorp CTAHEBO/Stanevo tussen het groen op 2 km van de Donau.Op het landgoed zelf zijn enkele fruitbomen aanwezig waaronder walnoot,kers,appel en perzik.Er is een verharde camperplaats aanwezig die aansluit aan een grasperk die plaats bied aan 2 campers.Er is  een groot grasveld waar enkele tenten kunnen staan.Voorzieningen zoals douche en toilet zijn op dit moment nog in aanbouw In overleg met eigenaren kan er op dit moment gebruik gemaakt worden van de douche en toilet in de privé woning.Er is een buitenkraan met koud stromend water.Indien nodig kan er via een verlengkabel stroom worden geregeld.Uw huisdier is bij ons van harte welkom.Op afspraak is er ontbijtservice mogelijk.


Omgeving

In het dorp zijn 2 kleine typerende Bulgaarse supermarktjes aanwezig.

Op 4 km afstand zit het dorp Kovachitsa waar een wat grotere Bulgaarse supermarkt te vinden is een bakker en een apotheek.Op 16 km afstand is de stad Lom te vinden waar een grote T Market en vele andere winkels te vinden zijn.Ook is er in Lom een ziekenhuis en een apotheek.Op 35 km afstand in Kozloduy is er ook een ziekenhuis,een goede tandartspraktijk en een zeer professionele dierenkliniek.Tevens vind u daar een grote Lidl en T Market en vele winkels en leuke terrassen.

Bezienswaardigheden

  • In Stanevo /CTAHEBO (2 km) de Donau.De 200 jaar oude heilige hemelvaart kerk met een waterbron.
  • In Kovachitsa ( 4 km) kunt u de buffels in de vrije natuur bekijken.
  • In Zlatia (20 km) vind u een snoepwinkeltje/supermarktje met terras voor een drankje of een ijsje uit grootmoeders tijd.
  • In de haven van Kozloduy (35 km)  Nationaal Historisch Stoomboot Radetsky Museum wat aansluit aan een prachtig nationaal park. Iets verderop aan de Donau vind u het restaurant The River waar u uitstekend kunt eten of gewoon een koel drankje kunt gebruiken.
  • In Vidin (45 km) aan de Donau het prachtige middeleeuwse Fortress Baba Vida. In het centrum vind u nog de oude stadsmuur.In Belogradchik het prachtige Romeinse Fortress van Kaleto.


Markten in de omgeving

  • Zondag in Zlatia kleine markt
  • Maandag markt in Montana (50 km) en markt in Kozloduy(35km)
  • Woensdag Valcherdrum (30 km)
  • Zaterdag in Lom en Vidin
  • Zondag overdekte markt in Vidin (dagelijks geopend) 

 

 

 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info